Η Citroën παρέχει την απάντηση σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας με τα Επαγγελματικά οχήματα Citroën.

Κάθε Επαγγελματικό αυτοκίνητο Citroën αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας, χάρη στην οικονομία, την αξιοπιστία και τις απεριόριστες επιλογές αμαξώματος.

Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των Επαγγελματικών Citroën που αποτελείται από τα μοντέλα: Citroën C3 Enterprise, Citroën Nemo, Citroën Berlingo, Citroën Jumpy και Citroën Jumper.

Τα Επαγγελματικά αυτοκίνητα Citroën προσφέρουν την ιδανική πρόταση στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Δεν φαντάζεστε τι µπορεί να κάνει η Citroën για τις ανάγκες σας. Η πλήρης γκάµα επαγγελµατικών Citroën που ξεπερνάει τις 1.300 επιλογές αµαξώµατος, καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας για ασύγκριτη πρακτικότητα, χαµηλή κατανάλωση, ευελιξία και κορυφαία άνεση µε την υπογραφή Citroën!

Επιπλέον, οι σύγχρονοι κινητήρες Turbo diesel από 1.300 έως 2.000 cc με αναβαθμισμένη τεχνολογία και οικονομία, με αξιόπιστα συστήματα υποστήριξης και άνεσης του οδηγού, καθιστούν τη μάρκα Citroën άκρως ανταγωνιστική και στην κατηγορία των Επαγγελματικών οχημάτων!

Γνωρίστε από κοντά τη γκάμα Citroën Επαγγελματικών στο Εξειδικευμένο Business Center Citroën! Με τα επαγγελµατικά Citroën, καµία δουλειά δεν είναι πρόκληση. Όλα είναι δυνατά!

Σημείωση: Στις αναγραφόμενες αρχικές τιμές των Επαγγελματιών μοντέλων Citroën, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ΝΕΟ CITROËN C3 ENTREPRISE ΑΠΟ 14.275€ (Χωρίς ΦΠΑ)

CITROËN JUMPY ΑΠΟ 20.070€ (Χωρίς ΦΠΑ)

CITROËN JUMPER ΑΠΟ 25.087€ (Χωρίς ΦΠΑ)

ΝΕΟ CITROËN BERLINGO VAN ΑΠΟ 16.624€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μας στο τ.: 2102934897 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.