Το όραμά μας…
Η κατάκτηση ηγετικής θέσης στο χώρο του αυτοκινήτου, μέσω παροχής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον καταναλωτή σε τιμές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του, καθώς και της λειτουργίας μέσα σε αυστηρά πλαίσια επιχειρηματικής δεοντολογίας.

Οι αξίες μας…
Επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ποιοτικής σχέσης με τους πελάτες μας. Θα μας βρείτε πάντα δίπλα σας ζξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας να σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις σας.

Στη φιλοσοφία μας…
Πρώτο ρόλο παίζουν η ειλικρινής σχέση με τους πελάτες μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, οι υπηρεσίες που διαθέτουμε και κυρίως η συνέπεια.

Τέλη του 2006, η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ γίνεται επίσημος dealer της CITROEN HELLAS. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της, καλύπτει έναν πολύ σημαντικό γεωγραφικό χώρο της Αθήνας και των προαστίων, με τη λειτουργία:

  •     Ενός εκθεσιακού συγκροτήματος CITROEN.
  •     Εξουσιοδοτημένo Κέντρo Επισκευών και Τεχνικής Υποστήριξης στο Γαλάτσι.
  •     Υπερσύγχρονο συνεργαζόμενο Φανοποιείο σε αυτόνομες εγκαταστάσεις.

Με επίκετρο το πελάτη, η πορεία και ο χαρακτήρας της εταιρείας μας, αντιπροσωπεύονται από δυο κεντρικά σλόγκαν:

  • Σχέση Εμπιστοσύνης
  • Το Μεγαλύτερο Όνομα στην Εξυπηρέτηση!

Τα δυο αυτά σλόγκαν εκφράζουν τόσο τη στάση μας απέναντι στο αγοραστικό κοινό, όσο το μέγεθος και την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας έναντι του ανταγωνισμού, με επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, πάντα το πελάτη.